El rècord Guiness de persones disfressades de bruixa a Centelles no encanta

La fita està prevista fer-la en el marc del Cau de Bruixes | Es necessiten 2.015 persones i, a manca de nou dies, només n'hi ha 330

Redacció Osona.com
22 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:46h
Una bruixa, al Cau de Bruixes de Centelles de l'any passat
Una bruixa, al Cau de Bruixes de Centelles de l'any passat | A. Costa

El Cau de Bruixes de Centelles, l'edició del 2013. Foto: Adrià Costa


El Cau de Bruixes de Centelles compleix la seva majoria d'edat aquesta propera edició i ho vol celebrar batent un nou rècord Guiness: aconseguir el número màxim de persones disfressades de bruixa. Per assolir la marca fixada el municipi necessita aplegar més de 2.015 persones vestides d'aquest personatge fantàstic. Aquesta gran trobada tindrà lloc dissabte, 31 de gener, a la rambla del Camp de l'Aigua.

De moment, però, la iniciativa sembla que no acaba d'enganxar. A manca de nou dies pel Cau de Bruixes i després de més d'un mes d'inscripcions, a hores d'ara només hi ha 330 persones disposades a disfressar-se.

Tots els participants hauran d'anar guarnits amb vestit i barret d'ala ample negres i escombra. L'hora que s'ha establert pel rècord és de les 17:00 h. a les 17:05 h., però es podrà accedir a l'espai escollit per la fita a partir de les 16.00 h.

Tots els que vulgueu participar en aquesta proposta podeu inscriure-us a través del web de l'Ajuntament de Centelles. Només s'ha d'omplir un breu formulari amb diverses dades personals.

El consistori del municipi, juntament amb les Bruixes de l’Any i la comissió del Cau de Bruixes, són els impulsors de la iniciativa.
 

Més informació sobre la proposta

Arxivat a