22
de gener
del
2015
Actualitzat
el
23
de juliol
a les
12:58h
La cadena de McDonald's continua explicant com es fan els seus productes a través de Youtube. Després d'ensenyar la fabricació dels McNuggets de pollastre, ara ha arribat el torn de les patates fregides.
La gravació mostra el procés que segueixen les anomenades “french fries” des que són collides al camp fins arribar al restaurant. També es revela alguna dada curiosa com que els tubercles són tallats per fulles afilades que es mouen a una velocitat de 100 km/h.
Segons informació de la pròpia empresa, una ració petita de patates conté 230 calories i 11 grams de grassa, fet pel qual es recomana no consumir-les habitualment. A més, cal tenir en compte que s'hi afegeixen additius com dextrosa (glucosa) i pirofosfat àcid de sodi per evitar que perdin el seu color.
Si es volen saber més detalls sobre com McDonald's elabora les seves patates es pot visitar el seu web on s'explica, per exemple, amb quin tipus d'oli es fregeixen (de colza, soja, i blat de moro), o quines varietats de tubercles s'utilitzen. Si desplegueu la informació que apareix a sota del vídeo podreu trobar enllaços que us conduiran directament a aquestes informacions, entre altres.