Tres podis osonencs al Campionat de Barcelona de xou de patinatge

El CPA Tona, subcampió en la categoria juvenil

L'equip juvenil del CPA Tona
L'equip juvenil del CPA Tona | C. Pérez
Redacció Osona.com
20 de gener del 2015
Actualitzat a les 8:45h

El Campionat de Barcelona de grups xou i quartets de patinatge artístic, disputat aquest cap de setmana al pavelló municipal d’esports Castell d’en Planes de Vic, va ser un èxit esportiu per als conjunts osonencs i també de públic, que pràcticament va omplir el recinte els dos dies de competició.

El CPA Tona de nou va aconseguir estar entre els millors, amb un subcampionat en la prova de xou juvenil per darrera del CP El Masnou. En aquesta categoria, destacada actuació del CP Santa Eugènia de Berga, tercer classificat, i del CP Manlleu, quart.

En sènior grups grans, el CPA Roda de Ter va ser tercer, en una prova que va dominar l’actual subcampió del món, el CP El Masnou, que compte amb algunes patinadores osonenques.

En sènior grups petits, el CPA Tona va revalidar el cinquè lloc de la passada edició aconseguint de nou la seva classificació per participar en el Campionat de Catalunya que es farà d’aquí a 15 dies a Reus. El CP Santa Eugènia va ser sisè. La prova la va guanyar el CP Sant Celoni.
 

Classificacions de totes les categories