Iban Lapeira, reelegit alcaldable per Solidaritat a Vic

L’actual portaveu de la formació a l’Ajuntament ha estat escollit per unanimitat

Redacció Osona.com
19 de gener del 2015
Actualitzat el 23 de gener a les 7:52h

Iban Lapeira votant a les primàries. Foto: SI Vic


Iban Lapeira, actual regidor i portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a l’Ajuntament de Vic, repetirà com alcaldable de la coalició independentista a la capital osonenca per les properes eleccions municipals. Lapeira ha estat escollit aquest diumenge per un 100% de vots a favor en el procés de primàries celebrat en assemblea local, en el que hi han participat una vintena d’adherits i simpatitzants. Lapeira era l’únic candidat. SI va obtenir un regidor en les passades eleccions a la capital d’Osona.

L’acte ha comptat amb la participació de diversos membres de l’executiva nacional de SI com Alfons López Tena, president del Consell Nacional; Roger San Millán, secretari d’Organització; i Maiol Sanaüja, secretari d’Estudis i Programes de SI i director del Cercle d’Estudis Sobiranistes.   

SI de Vic es presentarà a les eleccions “amb el compromís d'aportar i articular un projecte municipal clarament independentista, de regeneració democràtica i participació ciutadana, de defensa dels drets socials i de desenvolupament econòmic local transparent”, diu el candidat. I afegeix: “Amb una política de proximitat, des de SI de Vic es prioritzarà donar continuïtat als pressupostos participatius, legitimar els consells de ciutat dotant-los d’un caràcter més vinculant i garantir la transparència en la gestió de les infraestructures i serveis municipals”.

Iban Lapeira encapçala per segona vegada la candidatura de SI a Vic, on a banda de regidor i portaveu a la capital osonenca ha estat també secretari de Política Municipal. Després de ser reelegit alcaldable, Lapeira ha afirmat que “Solidaritat a Vic estem en condicions de millorar els resultats del 2011, els vigatans ens reconeixen com a actor polític gràcies a la tasca que hem fet aquest mandat, i nosaltres estem disposats  a correspondre a aquesta confiança  assumint si s’escau responsabilitats de govern. Volem que ens vegin com una opció guanyadora”.
Arxivat a