La festa major d'hivern de Taradell, marcada per la música i la història

Els actes s'inicien aquest divendres i duraran fins al dia 25

Redacció
16 de gener del 2015
Actualitzat el 17 de gener a les 18:39h
Una de les danses populars de la festa major d'hivern de Taradell, el 2014
Una de les danses populars de la festa major d'hivern de Taradell, el 2014 | Josep M. Costa

Una de les danses populars de la festa major d'hivern de Taradell, el 2014. Foto: Josep M. Costa


La 7a edició del premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat inaugura, aquest divendres, 16 de gener, els actes de la festa major d'hivern de la localitat. Un programa que acull una quinzena de propostes variades que s'allargaran fins diumenge, 25 de gener.

Aquells a qui els vingui de gust reviure la música que sonava des de la dècada dels 60 fins a finals dels anys 90 podran fer-ho amb el dj Albert Malla, que dissabte a la nit serà al Centre Cultural Costa.

D'altra banda, el cartell també preveu propostes pels amants de la música clàssica: diumenge el Centre Cultural Casa Font serà l'escenari del concert el Mesies de Handel. L'Orfeò vigatà, la Coral Madrigalistes de Catalunya i l'Orquestra l'Inquietudine seran els encarregats de l'actuació.

En el marc del projecte "l'Arxiu surt al carrer" dimarts, 20 de gener, hi haurà una mostra de fotografies antigues i actuals de la festa de Sant Sebastià a la plaça de les Eres. Les imatges també es podran veure fins el 13 de febrer a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. Al migdia tindrà lloc el tradicional ball del ciri i altres danses populars.

Per als més petits també hi haurà activitats com una xocolatada i el cercavila de gegants i capgrossos. La festa major d'hivern tancarà el seu programa amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona.
 

Programa d'activitats de la festa major


 
Arxivat a