Com les respostes dels qui pateixen càncer et poden canviar la manera de veure la vida

Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat a les 22:36h
990_1421171309Captura_de_pantalla_2015-01-13_a_la(s)_18.43.46
990_1421171309Captura_de_pantalla_2015-01-13_a_la(s)_18.43.46


L'Associació d'Adolescents i Adults Joves amb Càncer ha publicat un vídeo que no deixa indiferent. El projecte, en el qual hi ha col·laborat la fotògrafa barcelonina Paola Calasanz (Dulcineaestudios), mostra les respostes de diversos joves a dues preguntes: Què us fa feliços? I, si poguéssiu demanar un desig, quin seria?. Alguns d'ells no pateixen cap malaltia, mentre que altres tenen càncer o l'han viscut de molt a prop.

Diversos dels protagonistes de les imatges van decidir formar part de la iniciativa arran d'un anunci publicat al Facebook de Dulcineaestudios. Al missatge es podia llegir: "Busquem gent del carrer per un vídeo viral on farem preguntes sobre la vida". Aquest estudi de fotografia ja havia realitzat amb anterioritat projectes que van assolir una gran popularitat com l'audiovisual “Mirades”, on apareixien parelles de desconeguts mirant-se als ulls per primer cop.

La majoria de voluntaris que van acceptar col·laborar en el vídeo no poden contenir les llàgrimes quan escolten les respostes dels qui pateixen una malaltia. “El més important és mantenir la il·lusió i gaudir de la vida” o “em faria feliç que la meva germana pogués tenir una vida normal”, són algunes d'aquestes contestacions. La gravació acaba amb una frase que no hauríem d'oblidar: “Aprecieu les petites coses, ja que són grans quan ens falten”.