Pep Poblet i Nito Figueras enregistren un nou disc

El treball es presentarà a l’Atlàntida de Vic

Redacció Osona.com
13 de gener del 2015
Pep Poblet i Nito Figueras.
Pep Poblet i Nito Figueras. | Adrià Costa

Pep Poblet i Nito Figueras. Foto: Adrià Costa


Pep Poblet, al saxo, i Nito Figueras, al piano, treballen en el seu tercer projecte conjunt, “Elles”.  El disc seguirà l’estela de l’anterior “V.O. Versió Original”, o sigui, es versionaran temes d’altres artistes, interpretats i arranjats amb el segell personal dels dos músics. En total, 11 cançons dedicades a “elles”, amb temes com “Lucía” (J.M.Serrat), “Michelle” (The Beatles), “Billie Jean” (M.Jackson), “Susanne” (Leonard Cohen), “Laura” (Lluis Llach), o “Roxanne” (The Police) entre d’altres (amb alguna sorpresa inclosa).

El disc s’enregistrarà el proper dissabte, 17 de gener, als estudis 44.1 d’Aiguaviva (Girona), de la mà de l’enginyer de so Toni Paris, em el format d’unplugged (acústic), amb la presència de 50 persones de públic, al voltant dels músics.  En l’enregistrament, es comptarà amb la col·laboració de les veus de  Mone & Txell Sust, en dos dels temes inclosos en el treball, i amb la presentació del periodista i escriptor Martí Gironell.

El DVD serà enregistrat pels equips tècnics d’El 9TV, amb la realització de Jordi Capel, tal com es va fer en l’anterior projecte. La sortida al mercat del nou CD+DVD està prevista l’1 de març, per donar pas llavors a l’estrena en directe del concert que es farà a l’Atlàntida de Vic, i que durant els mesos de març i abril passarà, entre d’altres, pels escenaris de Salt, Viladecans, Roses, Lleida i la  presentació a BARCELONA, a la sala Luz de Gas.

La venda del CD+DVD serà com l’anterior: inicialment es fa la campanya de col·laboració que consisteix en la compra a l’avançada amb data final de 30 de gener, i en el llibret del disc apareix el nom del col·laborador, i a partir de l’1 de març el disc es podrà comprar a través del web de Pep Poblet , botigues especialitzades d’Osona i en els concerts en directe.

Els músics disposen d’un bloc on es pot veure tot el procés de gravació i tota la informació sobre el disc actualitzada.
Arxivat a