El Festival de Pallassos de Calldetenes, màgia i cadires gegants

El certamen comença aquest diumenge a l'Auditori Teatre i s'allargarà fins el 8 de febrer

Xicana
Xicana | Auditori Teatre
Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat a les 14:18h

Xicana. Foto: Auditori Teatre

El Festival de Pallassos de Calldetenes, el “Calldeclowns”, es consolida i arriba a la seva quarta edició que engega aquest diumenge, 18 de gener, a l'Auditori Teatre. La proposta tancarà portes el 8 de febrer i posarà en escena els artistes Toti Tronell, Gromic, Circ Nick i Xicana.

El primer en obrir aquest cicle serà l'espectacle “The Magomic Show” interpretat per Gromic, un belga resident a Catalunya i que tot i parlar sis idiomes no diu ni una sola paraula quan s'obre el taló. La segona representació, que tindrà lloc diumenge 25 de gener, es titula “Deliri” i el protagonista n'és el pallasso Nick. L'artista estableix un diàleg amb el públic a través d'una cadira de quatre metres, que utilitza per fer volar la imaginació dels assistents.

"Naïf" és el nom de la tercera funció, que es desplegarà diumenge, 1 de febrer de la mà de Toti Tronell. L'exhibició se situa en el context d’una revolució industrial marcada per les fàbriques i la maquinària. Ell, el seu alter ego, una mosca i una ànima atrapada en els compassos dels engranatges resulten ser els únics supervivents d’un temps en el qual les emocions es vivien a flor de pell. El punt i final al cicle el posarà la Xicana i la seva màgia la qual traslladarà al públic mitjançant diferents jocs.
 

Programació del Calldeclowns