Troben mort un excursionista de Torelló a l'entorn de Vallter

La víctima, de 48 anys, se l'ha localitzat aquest diumenge al migdia després de 17 hores de recerca | Dissabte al matí va iniciar una ruta per fer fotografies

Redacció
11 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de gener a les 7:38h
Aquest diumenge migdia, cap a dos quarts d'una, s’ha localitzat el cos d'Eudald Solà, fotògraf de 48 anys i veí de Torelló, que des d’ahir es buscava a l'entorn de Vallter, al terme municipal de Setcases (el Ripollès). Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i voluntaris treballen des de dissabte al vespre per localitzar l'excursionista desaparegut a l'entorn. L'avís es va rebre a les set del vespre i l'operatiu es va allargar sense èxit fins a les cinc de la matinada. Aquest matí s'havia reiniciat la recerca però sense l'ajuda de cap helicòpter ja que el fort vent n'ha impedit l'enlairament.

L'excursionista desaparegut feia una ruta des de la Font de la Perdius al Bacivers passant pel Bastiments. Segons els Bombers hi havia anat a fer fotografies i el seu cotxe va ser localitzat a l'aparcament de Vallter. A les tasques de recerca hi han treballat membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers així com la Unitat de Muntanya dels Mossos d'Esquadra, el cos d'emergències de França i amics del desaparegut.

Aquest matí la recerca ha començat a la zona d'Ulldeter, el coll de la Marrana-Coma de Vaca, Comamitjana, Bacivers així com també l’entorn de Vallter. Cap a dos quarts d'una s'ha localitzat el cos sense vida entre la bassa de Vallter i la zona de la Font de la Perdiu. Fins al lloc s'hi desplacen efectius de la policia judicial dels Mossos d’Esquadra així com el jutge forense.