La pista de gel del Badanadal de Manlleu bat un nou rècord d'usuaris

Un total de 16.903 patinadors, un 10% més que l’any anterior, ha gaudit de les instal·lacions | L'espai ExPress també ha superat la xifra de vendes de l'anterior edició

La pista de gel i el tobogan de la plaça Fra Bernadí
La pista de gel i el tobogan de la plaça Fra Bernadí | Adrià Costa
Redacció Osona.com
08 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:10h

Un nen a punt de baixar pel el tobogan de gel. Foto: Adrià Costa

 
El bon temps i el conjunt d’activitats programades durant el Badanadal han aconseguit que la pista de gel de Manlleu assoleixi, de nou, un rècord històric de patinadors. L’increment respecte l’any passat ha estat d’un 10%, arribant així al 16.903 patinadors. El tobogan de gel, amb tres carrils, ha tornat a tenir una bona acceptació entre el públic infantil, comptant amb 12.078 baixades amb trineu.

Per altra banda, un total de 3.695 nens i nenes han gaudit de la ludoteca, xifra que es redueix respecte l’any passat (un 8% menys), i 40 nens i nenes han participat del servei de casal de Nadal.

Enguany s’ha incrementat considerablement l’ús de les promocions que l’organització i diferents empreses i entitats oferien als patinadors. El nombre d’usuaris que han patinat gratuïtament gràcies a la campanya de Nadal de l’associació MAB Manlleu ha estat de 2.162, un 13% més que l’any passat, i la promoció del Club Super3 ha augmentat en un 5% el nombre de participants, respecte l'última edició (2.263 socis del club han gaudit de les pistes de gel del Badanadal).

Pel que fa a la procedència dels patinadors, un 68% son de Manlleu, 4.225 patinadors son d’altres poblacions d’Osona, un miler vénen d’altres comarques catalanes i un centenar de fora de Catalunya.

Per altra banda, l’espai Express, la botiga pop up de Manlleu, enguany ha comptat amb 54 comerços. L’import de vendes ha augmentat respecte l’any passat en un 26%, obtenint així una xifra total de vendes de 12.921,35 euros. En aquesta edició s’han superat els 900 productes venuts, concretament 928, que representen un 6,5% més respecte l’anterior edició.

Des de l’organització es comenta que “s’ha notat un augment en l’import del tiquet mig”. L’afluència de visitants de fora de la ciutat augmenta cada any, sobretot per la complementarietat de l’espai Express amb la pista de gel. Els productes més venuts són similars als de les anteriors edicions: alimentació, moda i oci.

“El bon temps, 33 dies d’activitats i l’aposta per la qualitat de les instal·lacions ha permès mantenir l’habitual augment d’usuaris, malgrat l’increment d’ofertes similars en altres llocs de Catalunya. El fet que en llocs propers de la mateixa ciutat s’hi programin activitats destacades, com l'Idea’t a Dalt Vila, l’espai Express a l’edifici de la Cooperativa o el Campament reial al Passeig del Ter, entre d’altres, fa que els visitants puguin ampliar el seu recorregut i gaudeixin més temps de la ciutat i del comerç de Manlleu”, expliquen fonts municipals.
 

Recull de galeries de fotos del Badanadal de Manlleu

Programa del Badanadal 2014

 

La pista de gel de Badanadal, aquest dilluns. Foto: Adrià Costa

Arxivat a