El pintor Ferran Sanz Clos inaugura dues exposicions antològiques a Vic

Les mostres situades al Temple Romà i al Museu de l’Art de la Pell han tingut una bona rebuda per part del públic | L'autor exposa més de tres centenars d'obres

Ferran Sanz Clos amb una de les seves obres
Ferran Sanz Clos amb una de les seves obres | Toni Coromina
Toni Coromina
26 de desembre del 2014
Actualitzat a les 21:00h

El pintor vigatà Ferran Sanz Clos va inaugurar divendres, 19 de desembre, dues exposicions antològiques simultànies a Vic: una al Temple Romà, que es pot visitar fins el 25 de gener, i l’altra al Museu de l’Art de la Pell de Vic, oberta fins el 8 de febrer. En ambdós casos, els marcs de les exposicions es van omplir de gent, majoritàriament provinent del món de la cultura.

La primera mostra una vintena d’obres adscrites a l’hiperrealisme i al realisme màgic, amb una contundent crítica als poders, mitjançant objectes de rebuig i joguines que prenen vida en els quadres.

La segona, retrospectiva, conté tres centenars d’obres de totes les èpoques pictòriques de l’artista, des d' esbossos de quan tenia 12 anys fins a algun quadre mural i alguna pintura  inacabada. Les tècniques i estils van des de la figuració cap a l’abstracció, i de l’abstracció fins a una figuració molt personal, de temàtica fantàstica i onírica.
 

Una de les pintures de l'artista vigatà que es pot veure a l'exposició. Foto: Toni Coromina

Arxivat a