Els millors vídeos d'aquest Nadal

990_1416243595nadal
990_1416243595nadal
B.F.
25 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:59h
El Nadal és una època de l'any que fomenta especialment la creativitat de publicistes, artistes i aspirants a estrelles 2.0. Des de la noia que toca el Jingle Bells amb els pits a qui sincronitza les llums de casa seva al ritme de la música de Frozen, passant pels vídeos emotius de la loteria espanyola i la d'uns supermercats britànics que commemoren el centenari de la Primera Guerra Mundial. O, també, per vídeos més locals com el del Palau de la Música.

La primera posició del "podi" a YouTube l'ocupa, amb més de 21 milions de visites, el vídeo d'un pingüí enamorat, obra de la cadena de supermercats britànica John Lewis. "Dóna a algú el Nadal que estava somiant", és el missatge que acaba donant:



La vlogger Sara X Mills es penja la medalla de plata... entre els pits. Ara el dret, ara l'esquerre, ara els dos, interpreta la nadala Jingle Bells en un vídeo que ha sumat 18 milions de visites:



Una altra cadena de supermercats, en aquest cas l'alemanya Edeka, ocupa la tercera posició del rànquing, amb un anunci musical de 17 milions de visites. Què passaria si, en anar a fer la compra, les caixeres comencessin a interpretar el Jingle Bells?



Més enllà d'aquests vídeos "festius", la cadena de supermercats britànica Sainsbury's ha sorprès tothom amb un emotiu anunci de 15 milions de visites sobre la "treva de Nadal" viscuda entre soldats durant la Primera Guerra Mundial (1914-1918), ara que se n'ha commemorat el centenari:



I, parlant de vídeos emotius, no es pot passar per alt el del vídeo de la loteria espanyola d'enguany...



...ni el d'Ikea, que ha commogut milers de pares:



D'altres vídeos virals nadalencs festius tenen com a protagonistes gats i gossos, en un imaginari dinar familiar que sorprèn a més d'un:



El Jingle Bells és la nadala recurrent de la cadena nord-americana de supermercats Kmart. L'any passat va sorprendre tothom interpretant-lo amb els "picarols", i enguany ho ha intentat percussionant les panxes dels músics... sense aconseguir el mateix èxit:



...i més Jingle Bells. En aquesta ocasió, interpretat amb material d'oficina:



En un àmbit més local, el Palau de la Música també ha ideat la nadala "Et convidem a somiar", amb els Castellers de Vilafranca com a protagonistes:



I qui sí que també ha aconseguit sorprendre a Catalunya han estat les editorials Cossetània i Angle, amb un vídeo en què expliquen el tió a tot un seguit d'estrangers... que reaccionen de manera més que curiosa:



Però no només són les empreses i les institucions les que realitzen vídeos nadalencs sorprenents. Una família nord-americana dedicada al màrqueting on-line també ha causat sensació a la xarxa:



Finalment, una altra família nord-americana ha sincronitzat les llums de Nadal de casa seva al ritme de la banda sonora de la pel·lícula Frozen. Tot un espectacle... i una bona despesa d'electricitat!