L'ANC d'Osona convoca per avui una jornada d'autoinculpació pel 9-N

La cita és a la una del migdia al Jutjat número 5 de Vic

Redacció
29 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:07h
L'ANC d'Osona ha convocat una jornada d'autoinculpació per avui dilluns, 29 de desembre, davant el Jutjat de Guàrdia número 5 de Vic. L'acte està previst a la una de la tarda i forma part de la campanya impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana, que vol aconseguir que la ciutadania s'autoinculpi massivament per haver participat al 9-N.

La crida multitudinària s'ha organitzat com un acte de solidaritat cap a les autoritats polítiques denunciades per haver-se implicat en el procés participatiu. El desencadenant d'aquesta resposta per part de l'ACN ha estat l'admissió a tràmit de la querella contra el president Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau per haver desobeït el 9-N. Per participar a l'acte cal complimentar el document d’autoinculpació i portar el DNI.

Amb aquesta convocatòria Vic se suma a la jornada d'autoinculpació que va tenir lloc a Barcelona el dimarts, 23 de desembre, i que va aplegar centenars de ciutadans al Palau de Justícia.
Arxivat a