El cicle Grans Concerts de l'Atlàntida tanca la quarta edició amb un 80% d'ocupació

La darrera proposta, “El Messies de Händel”, ja té totes les entrades exhaurides

Redacció Osona.com
19 de desembre del 2014
Actualitzat el 20 de desembre a les 17:27h

Vespres d'Arnadí. Foto: Atlàntida


L'Atlàntida de Vic finalitzarà aquest diumenge, 21 de desembre, el cicle de Grans Concerts 2014 amb amb una de les obres més conegudes del repertori de tots els temps, “El Messies de Händel”, a càrrec d’una de les formacions més consolidades del nostre país, Vespres d’Arnadí, i amb un dels cors de nova formació més prometedors, O Vos Omnes, Les entrades ja estan exhaurides.

Grans Concerts Vic arriba a la quarta edició amb una ocupació mitjana superior al 80% i amb una resposta entusiasta del públic i de la crítica. La proposta es consolida com un dels cicles de tardor més emblemàtics del territori català amb la presència d'artistes de gran projecció internacional.

Aquest diumenge, Vespres d'Arnadí, sota el mestratge de Dani Espasa, s'encarregarà d'oferir als assistents una versió amb criteris històrics i instruments originals de l'època i, al mateix temps, es comptarà amb la presència de grans solistes com: Maria Hinojosa, soprano; Jordi Domènech, contratenor; Lluís Vilamajó, tenor i Pau Bordas, baix. La part coral anirà a càrrec de,l'Ensemble O Vos Omnes que, tot i la seva recent creació, en aquests moments destaca com una de les formacions corals catalanes de més qualitat especialitzada en música antiga.

Amb l'objectiu de seguir aproximant la música clàssica al major nombre de persones, aquest mateix diumenge a les 5 de la tarda,  l'organista i musicòleg Modest Moreno oferirà una xerrada divulgativa oberta a tot el públic sobre “El Messies” a la Sala Joaquim Maideu. L'accés a aquesta activitat és completament gratuït.

D'altra banda, durant la darrera temporada, la Fundació L'Atlàntida amb la col·laboració de diverses institucions educatives de la ciutat, ha creat un programa educatiu específic, L'Atlàntida Educa, que pretén facilitar l'accés dels joves a la música i les arts escèniques. Dins d'aquest nou programa, l'escola l'Escorial i l'escola Sant Miquel dels Sants durant les darreres setmanes han portat a terme diferents activitats educatives al voltant de “El Messies de Händel”. Per aquesta raó, diumenge, més d'una trentena d'alumnes que han participat en el projecte, assistiran com a públic en el concert.

Aquest cicle és possible gràcies al mecenatge de La Fundació Puig-Porret i el patrocini de La Vanguardia.
Arxivat a