Laia Sanz sorprèn a la roda de premsa del Dakar

La pilot es passeja per Barcelona amb la moto Honda amb què correrà la prova

Redacció Osona.com
18 de desembre del 2014
Actualitzat el 08 de gener del 2015 a les 11:35h
990_1418907778laia_sanz_video
990_1418907778laia_sanz_video


Laia Sanz va sorprendre ahir, 7 de desembre, els vianants de la ciutat comtal, quan enfilada damunt la seva Honda HRC va recórrer els carrers de la localitat. I és que la pilot, resident a Seva, va decidir anar a la roda de premsa al Museu d’Art Contemporani de Barcelona amb la seva moto. En l'acte, la setze vegades campiona del món va explicar les seves sensacions amb relació al Dakar 2015, en el qual tornarà a participar, enguany i per primera vegada amb una moto oficial d'Honda. La prova començarà el proper 3 de gener i s'allargarà fins al 17.

L'esportista va assegurar que en aquesta edició “està més preparada que mai”, ja que ha pogut entrenar durant un mes sencer a Àfrica, una experiència que li ha donat seguretat i tranquil·litat. El repte de Sanz serà superar la setzena posició que va ocupar en l'última edició de la competició: “Sincerament, l'any passat no esperava fer-ho bé. Ara la gent em demana que estigui al top 10, però els que hem participat al Dakar sabem el difícil que és, i he de ser realista”, va apuntar davant dels periodistes.

Una dificultat, segons la pilot, que encara serà major en aquest certamen: “El recorregut té més quilòmetres que el de l'any passat, així que serà una edició més ràpida, ja que sinó no arribarem al final. Creuarem quatre vegades els Andes, i això endurirà molt la carrera a causa de l'alçada”.

Malgrat els obstacles, Sanz té moltes ganes de viatjar a Buenos Aires, des d'on s'iniciarà la cursa: 9.000 quilòmetres dividits per etapes a Argentina, Bolívia i Xile.
 

Laia Sanz pilotant una Honda. Foto: Mediagé comunicación