Vic disposarà d'un espai unificat amb tots els organismes jurisdiccionals

L’Ajuntament cedirà l’antiga comissaria de la Guàrdia Urbana, a la rambla Hospital

Redacció Osona.com
11 de desembre del 2014
Actualitzat a les 18:14h
El conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, i l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, signaran aquest divendres, 12 de desembre, un protocol per tal d’unificar els organismes jurisdiccionals de la ciutat. L’acte tindrà lloc a les sis de la tarda a la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic.

El document té per objectiu habilitar un espai únic on s’hi ubicaran de forma centralitzada tots els òrgans jurisdiccionals de la ciutat. Cal dir que es tracta d'un protocol, o sigui, una declaració d’intencions. Posteriorment, s’haurà de signar un conveni, on s’establirà el projecte concret, el règim d’usos o el finançament, entre d’altres qüestions.

En aquests moments, els quatre jutjats de Vic estan ubicats al carrer doctor Junyent. El Departament de Justícia té altres dependències distribuïdes per la ciutat. La intenció passa per traslladar-les a l’antiga comissaria de la Guàrdia Urbana, a la rambla Hospital, un lloc on podrien connectar amb els jutjats actuals.

L’antiga comissaria de la Guàrdia Urbana és un espai de 400 metres quadrats propietat de l’Ajuntament, que el cediria al Departament de Justícia de manera gratuïta.

 

 
Arxivat a