Els hotels d'Osona fan l'agost amb el Mercat Medieval

Es preveu que l'ocupació dels establiments sigui del 90% | L'any passat la cita va tenir més de 300.000 visitants

Redacció
04 de desembre del 2014
Actualitzat el 05 de desembre a la 13:04h

El passeig de Vic ple de gom a gom durant una de les edicions del Mercat Medieval. Foto: Adrià Costa


Es preveu que Osona sigui una de les comarques més beneficiades pel turisme durant el pont de la Puríssima gràcies a esdeveniment com el Mercat Medieval de Vic i la 34a Fira de l'Avet d'Espinelves, que arranquen aquest cap de setmana. L'any passat ambdues cites van portar a la comarca més de 350.000 visitants.

El president del Gremi d'Hostaleria d'Osona, Joan Naudó, ha xifrat el nivell d'ocupació dels establiments al 90%. Amb els anys aquesta xifra ha anat augmentant i el sector hoteler assegura està molt satisfet amb les reserves. Alguns establiments, fins i tot, freguen el ple absolut, sobretot les nits de dissabte i diumenge. El perfil dels clients són famílies de Barcelona capital o de l'àrea metropolitana.

Els  dies del pont de la Puríssima solen ser dates fortes per a les comarques centrals i més si es tracta d'un "pont curt". Així ho ha constatat la presidenta de l'Associació per al Desenvolupament de l'Alta Anoia, Mireia Bertran, qui ha detallat que enguany el pont "cau bé" perquè només hi ha un dia de festa extra i, en canvi, "quan hi ha un pont molt llarg la gent no el fa i només reserva el cap de setmana".
Arxivat a