Àlex Garrido guanya un premi de narrativa a Eivissa

El regidor i candidat d’ERC a l’alcaldia de Manlleu situa la trama de l’obra a la Catalunya rural

Redacció Osona.com
08 de desembre del 2014
Actualitzat el 10 de desembre a les 11:26h
Àlex Garrido
Àlex Garrido | Adrià Costa

Àlex Garrido. Foto: Adrià Costa


Àlex Garrido, regidor de Cultura, Educació, Mitjans de Comunicació i Joventut de Manlleu  i candidat d’ERC a l’alcaldia d’aquesta població, ha guanyat el XXII Premi de Narrativa Ciutat d’Eivissa, dotat amb 2.300 euros, amb l’obra “L’illot de la haima”. Es tracta d’un text de misteri, que relata una peculiar història d’investigació criminal en la que el protagonista se submergeix en una delirant espiral d’intrigues i secrets. La trama té com a escenari un petit poble de la Catalunya rural.

El polític i escriptor rebrà el premi el proper dijous, 11 de desembre, en un acte que se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament d’Eivissa. A la vetllada també es presentarà les obres guanyadores de l’any passat, ja editades.

Garrido, que ha col·laborat en diverses ocasions a la secció d’Opinió d’Osona.com, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, i va cursar un màster en Polítiques de Cooperació. És professor d’Administració Pública i d’Empreses i compagina totes aquestes activitats amb l’escriptura i la música.
Arxivat a