Manlleu canvia de direcció un tram del carrer Enric Delaris

L'acció s'ha emprés per facilitar el trànsit, entorpit per les obres del pont de Can Molas

Redacció
03 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:13h

Plànol amb indicacions del canvi de direcció. Foto:Ajuntament de Manlleu

Les peticions dels veïns i comerciants de Manlleu han estat recollides per l'Ajuntament: a partir de dijous, 4 de desembre, es farà un canvi de sentit en el tram del carrer Enric Delaris que passarà a tenir direcció nord. D'aquesta manera el consistori espera millorar la fluïdesa del trànsit, entorpida per les obres de la rotonda del pont de Can Moles, que es van iniciar fa dues setmanes.

Amb la introducció d'aquest canvi, doncs, la part alta del carrer Enric Delaris serà de pujada, mentre que la part sud -tram del carrer Sant Domènec al passeig del Ter- continuarà en el sentit habitual de circulació.

A la cruïlla del carrer Enric Delaris amb carrer Sant Jaume hi haurà l’opció de trencar tant a la dreta, cap al passeig del Ter, com a l’esquerra, cap a Baixa Cortada. A la Baixa Cortada cruïlla amb Baixada de la Fidela es prohibirà girar a l’esquerra, excepte a aquells vehicles que vulguin accedir a l’aparcament o a la plaça.

L'acció s’emmarca en un projecte de mobilitat més ampli que s’acabarà de definir una vegada s'hagin acabat les obres i que comptarà amb la col·laboració de veïns i comerciants de la zona.

 

 

Arxivat a