Detingut un menor per robatoris en sis escoles de Vic i Sant Julià

El jove sostreia ordinadors portàtils, diners i aparells electrònics

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2014
Actualitzat a les 8:48h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 26 de novembre un menor d’edat, com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força i un delicte de robatori amb violència a centres educatius d’Osona. Concretament, entre el 15 de maig i el 21 d’octubre es van produir quatre robatoris a escoles de Vic i dos en escoles de Sant Julià de Vilatorta. En tots els casos, l’autor forçava les portes o finestres del centre i, un cop dins, sostreia ordinadors portàtils, diners i aparells electrònics.

La investigació va concloure el passat 26 de novembre amb la detenció d’un menor com a presumpte autor dels sis robatoris. A més, al menor detingut també se’l relaciona amb un robatori violent comès el passat 17 d’octubre a Vic. En aquest fet, el detingut, juntament amb dues persones més, van agredir un jove a cops de puny i li van sostreure el telèfon mòbil. Un dels agressors, també menor, ja va ser detingut el passat 24 de novembre i l’altre encara s’està buscant.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut va passar el mateix dia 26 de novembre a disposició de la Fiscalia de menors.

 

 
Arxivat a