La Volta a Osona Clàssic Ral·li arriba a la seva novena edició

També tindrà lloc una demostració de cotxes d’automodelisme clàssics

Alguns dels cotxes participants a la Volta de  2013
Alguns dels cotxes participants a la Volta de 2013 | Josep Maria Montaner
Redacció
28 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:47h

Alguns dels cotxes participants a la Volta de 2013. Foto: Josep Maria Montaner


La Volta a Osona Clàssic Ral·li torna a la comarca aquest dissabte 29 de novembre i arriba ja a la seva novena edició. La competició, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages, s'iniciarà al migdia a la plaça Fra Bernadí de Manlleu.


Amb els anys la prova ha aconseguit consolidar-se dins del calendari de ral·lis de regularitat a Catalunya i actualment compta amb la participació d'equips francesos, catalans i espanyols.

L'organització encara està perfilant els últims detalls del llibre de ruta, que en proves d'aquestes característiques és secret fins el mateix dia de la competició. De fet, el document s'entregarà als participants només cinc minuts abans de la sortida.  

D'altra banda, com a novetat, aquest any es farà una demostració de cotxes d’automodelisme clàssics. L'exhibició tindrà lloc abans que comenci el ral·li i hi col·laborarà el Club Automodelisme de Manlleu.

La competició finalitzarà a la mateix aplaça Fra Bernadí a quarts de nou del vespre. L'Ajuntament de Manlleu és un dels principals patrocinadors de la prova.
 

Galeria de fotos de la Volta Osona Clàssic Ral·li 2013 (JM Montaner)

Arxivat a