Guillem Albà porta a Calldetenes l'esbojarrada «Marabunta»

L’espectacle combina l'humor i la música instrumental

Redacció Osona.com
25 de novembre del 2014
Actualitzat a les 18:17h

L’humor i la música en directe de Guillem Albà & The All In Orchestra ompliran aquest dissabte, 29 de novembre (21:30h), l’escenari de l’Auditori Teatre de Calldetenes amb l’espectacle “Marabunta”. La proposta és un muntatge de clown enèrgic i energètic combinat amb l'activitat instrumental de sis músics, sorprenentment hàbils amb qualsevol estil musical. En primer pla, el talent i la bogeria experta de Guillem Albà, improvisant gags absurds, cabaret i cançons pròpies.

“Marabunta”, el nou treball de Guillem Albà i The All In Orchestra, és descontrol amb classe. L’espectacle es va estrenar a Barcelona i ha estat de gira per Catalunya i el País Basc, i entre d’altres punts ha passat per la Fira de Tàrrega 2014.

Guillem Albà ha treballat en ràdio i publicitat, i ha col·laborat en curtmetratges i a la televisió, amb Andreu Buenafuente o Toni Clapès, i als programes "Crackòvia" i "Polònia". Al teatre ha treballat com a músic-actor amb diverses companyies i actuant com a clown fent gires per tot el món. L’any 2006 funda la seva companyia, amb la qual ha estrenat tres espectacles de creació: “Sketchofrenia”, “Flirt” i “Trau”. Ha guanyat diferents premis com el Premi del Públic a la Fira de Tàrrega o el Premi Especial del Jurat dels Premis Unnim. També ha dirigit espectacles de circ, diferents cabarets o fent la direcció escènica de grups de música com Anna Roig i l’Ombra de Ton Chien.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original, Guió, i Composició musical: GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA
Intèrprets: Guillem Albà, Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Edgar Gómez, Martí Soler / Roger Bas, Albert Comaleras, i Roc Albero / Ramon Figueras
Direcció artística: Guillem Albà
Direcció musical: Iñaki Marquiegui & Manu Estoa & The All In Orchestra
Direcció tècnica, i So: Marc Palet
Disseny Il·luminació: Oriol Ibáñez / Ignasi Solé
Textos cançons: Pau Escribano / Anna Roig / Tatiana Sánchez
Veu en off: Àngel Llàcer
Regidoria, producció i management: Blai Rodríguez
 

Més informació i compra d’entrades