CDC reflexiona sobre el Vic de l'any 2020

La secció local del partit organitza un cicle de xerrades

Redacció Osona.com
25 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:24h
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Vic iniciarà aquest mes de novembre el cicle de xerrades “Vic20. Reflexionem sobre el Vic del 2020” sobre els diversos temes i perspectives que envolten una ciutat (urbanisme, economia, educació, societat, entre d’altres), amb la mirada posada a dibuixar com s’hauria de projectar Vic de cara als propers anys. Cada una de les conferències comptarà amb la col·laboració d’un ponent amb un punt de vista expert sobre la temàtica i un coneixement extern d’altres ciutats.

El cicle començarà el proper dijous 27 de novembre amb la sessió dedicada a “Educació”, on Enric Roca, doctor en Ciències de l’Educació i coordinador d’Edu21, exposarà els seus coneixements en aquest àmbit i quin paper ha de jugar en la ciutat de Vic del futur. L’acte tindrà lloc al local de CDC a partir de les 8 del vespre.

El cicle continuarà el febrer del 2015, amb quatre sessions més programades: “Promoció Econòmica”, amb Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat a l’Ajuntament d’Olot (10 de desembre); “Cultura, Fires i Mercats”, amb Francesc Casadesús, director del Consorci Mercat de les Flors – Centre de les Arts de Moviment de Barcelona (23 de gener); “Àmbit social”, amb Albert Serra, gestor de polítiques públiques de benestar social (29 de gener); i “Urbanisme i Mobilitat”, amb Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.

 
Arxivat a