L'alcalde de Torelló carrega contra l'Ajuntament de Vic

Santi Vivet critica el canvi de dates de la Fira de la Muntanya i del Llibre, que l’han fet coincidir amb el Festival de Cinema de Muntanya

Redacció Osona.com
23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:26h
Santi Vivet, aquest dissabte a Torelló
Santi Vivet, aquest dissabte a Torelló | Adrià Costa

Santi Vivet, aquest dissabte a l'entrega de premis del Festival de Cinema de Muntanya. Foto: Adrià Costa


L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, ha carregat durament contra l’Ajuntament de Vic, per la coincidència de dates de la renovadaFira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra amb el Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. Vivet ha llençat les seves crítiques en el parlament de la vetllada de cloenda, precisament, del festival cinematogràfic, que ha tingut lloc aquest dissabte al Teatre Cirvianum. El públic l’ha aplaudit.

La Fira de la Muntanya i del Llibre es va celebrar el passat cap de setmana al recinte firal del Sucre de Vic i en diversos indrets del Collsacabra. El programa va incloure moltes activitats paral·leles, totes relacionades amb el món de la muntanya. El certamen es va avançar unes setmanes en relació a edicions anteriors, la qual cosa el va fer coincidir amb el primer cap de setmana del Festival BBVA de Cinema de Muntanya, on també es van organitzar propostes alternatives, com una jornada gastronòmica.

Vivet ha posat en dubte que el “solapament” de les dues fires fos positiu i ha recriminat a l’Ajuntament de Vic que hagi canviat les dates a darrera hora i sense consultar-ho a l’Ajuntament de Torelló. “Ens van trametre la informació quan ja estava tot decidit”, s'ha queixat l’alcalde. “Si aquesta és la manera que té l’Ajuntament de Vic de fer comarca, nosaltres no la compartim”, ha criticat.
 

Fotos de l'entrega de premis del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Fotos de les pel·lícules del Festival BBVA de Cinema de Muntaya de Torelló 2014

Recull de galeries de fotos del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló

Aneu al web del Festival BBVA de Cinema de Muntanya

 

Joan Salarich, aquest dissabte a la cloenda del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Foto: Adrià Costa

Arxivat a