Miquel Iceta beneeix la candidatura de Marta Moreta a l'alcaldia de Manlleu

El primer secretari del PSC assisteix a una trobada amb militants i simpatitzants socialistes

Redacció Osona.com
22 de novembre del 2014
Actualitzat el 23 de novembre a les 8:44h
Miquel Iceta i Marta Moreta, aquest divendres a Manlleu
Miquel Iceta i Marta Moreta, aquest divendres a Manlleu | Adrià Costa

Miquel Iceta, en el seu parlament a Manlleu. Foto: Adrià Costa


Marta Moreta va presentar de manera oficial la seva candidatura pel PSC a les eleccions municipals de Manlleu, en un acte que es va fer aquest divendres, 21 de novembre, a la sala d’exposicions de Can Puget. A la trobada hi van assistir prop d'un centenar de militants i simpatitzants socialistes, a més de destacats dirigents comarcals del partit, com Sergi Vilamala, Pep Paré i Miquel Arisa, entre d'altres. L’acte també va comptar amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

El primer secretari del PSC Osona, Sergi Vilamala, va ser l'encarregat de presentar Moreta. La candidata va prendre la paraula i va desgranar alguns dels eixos en els quals es basarà el seu programa electoral, com l'educació, l'ocupació, la seguretat i la convivència. En clau nacional, Moreta va defensar el paper del PSC en l'agitada política catalana actual, marcada pel procés sobiranista. Miquel Iceta va cloure l'acte i va donar suport a la candidata.

Moreta, que ja va fer públic fa unes setmanes la seva candidatura a l’alcaldia, és actualment la secretària de política municipal del PSC de Manlleu i treballa, a més, en l'administració dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà. Hi ha diversos temes de la política municipal de Manlleu que preocupen a la socialista, com algunes zones i barris de Manlleu, on considera que hi ha una manca de seguretat i que s'hauria de reforçar la vigilància perquè els vilatans se sentissin més tranquils. Un altra dels punts que tindran prioritat en el seu programa serà l'atur juvenil, el qual pensa que s'hauria d'intentar reduir potenciant nous llocs de treball específics per als joves.
 

Marta Moreta, aquest divendres a Manlleu. Foto: Adrià Costa
 

Miquel Iceta, aquest divendres a Manlleu. Foto: Adrià Costa
 

Marta Moreta i Miquel Iceta, aquest divendres a Manlleu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a