El Museu de l'Art de la Pell de Vic estrena web

El portal inclou el fons del centre i les activitats del dia a dia

Redacció Osona.com
20 de novembre del 2014
El Museu de l'Art de la Pell de Vic ha estrenat aquest dilluns un nou web. El portal vol ser una eina de difusió del museu que vol mostrar tant el seu fons com l'activitat del seu dia a dia.

Al web s’hi poden trobar pàgines dedicades a la col·lecció permanent (on es poden veure fitxes d'algunes de les peces més importants), a l'edifici on està ubicat, al seu fundador Andreu Colomer Munmany o a les publicacions editades des de la seva inauguració l'any 1996. També disposa d'altres apartats, com informació de les exposicions temporals, l'agenda d'activitats o les propostes educatives. A més, es vol fer més visible la presència del museu en les xarxes social.

El nou web, coordinat des d'Umàtic Comunicació, s'ha plantejat de manera que es pugui visualitzar correctament en ordinadors però també en tauletes i telèfons mòbils. També estrena domini .cat propi.

El Museu de l'Art de la Pell de Vic

El Museu de l'Art de la Pell de Vic alberga la col·lecció aplegada pel reconegut adober vigatà Andreu Colomer Munmany. Dedicat a les arts decoratives i aplicades a la pell, s’hi exhibeix la col·lecció centrada en objectes elaborats totalment o parcialment amb pell. La tipologia de les peces és heterogènia, baguls, paravents, frontals d’altar, arquimeses, cadires, selles de muntar, màscares, figures per a teatre d’ombres, etc. El Museu de l’Art de la Pell es va inaugurar el 1996.

 
Arxivat a