The Santperencs presenten el seu projecte de robòtica a l'Smart City Expo

Es tracta d'un sistema de protecció contra incendis per cases aïllades

Redacció
20 de novembre del 2014
Actualitzat el 21 de novembre a les 6:11h
Els joves emprenedors de Sant Pere de Torelló The Santperencs presenten el seu nou projecte de robòtica avui dijous, 20 de novembre, a l’Smart City Expo World Congress 2014, que se celebra a Barcelona. El grup exposarà la seva iniciativa a  l’estand de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de “Nature's Fury”, un sistema de protecció contra incendis per a cases aïllades amb el qual The Santperencs van guanyar el tercer premi en Valors al World Festival de la First Lego League l’abril passat als EUA, on van viatjar gràcies al suport de la DGTSI.

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, rebrà a The Santperencs, presidirà l’acte de presentació del seu projecte i farà el lliurament simbòlic de l’ajut atorgat per la Generalitat.

L'objectiu d'aquest congrés, que enguany arriba a la seva quarta edició, és posar en contacte sector públic i privat i mostrar als seus assistent tots tipus de tecnologies aplicades per construir un entorn urbà més eficient i sostenible.