La Festa Major de Gurb engegarà amb el pregó de Jordi Molas

Entre la programació destaca l'actuació de l'actor Toni Albà

Redacció
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:50h
La Festa Major de Gurb arranca aquest divendres, 21 de novembre, amb el pregó inicial, que donarà pas a dos caps de setmana plens d'activitats. L'encarregat d'obrir les festes d'enguany serà el coordinador del voluntariat de l’Associació Sant Tomàs i professor col·laborador de la Universitat de Vic, Jordi Molas.

Si bé les activitats de dissabte es concentren a la nit -sopar country i concert de l'orquestra Versions-, el diumenge les propostes arranquen ben d'hora. A les 9 del matí es farà un esmorzar popular, seguit d'una exhibició amb cavalls de la mà del club esportiu Promoció d’Engantxe del Vallès. El plat fort arribarà a partir de la tarda amb les actuacions de l'actor Toni Albà i el concert de la coral Deudeveu, guanyadora del concurs de TV3 “Oh happy day”.

El teatre es converteix en el protagonista del cartell el proper cap de setmana, el del 29 al 30 de novembre. I és que el grup Set i mig farà una sessió doble de la seva obra “Primer primera”. D'altra banda, també tocarà l'Orquestra Meravella, l'encarregada del ball de Festa Major, i hi hauran activitats infantils.
 

Programació de la Festa Major de Gurb 2014