El regidor de Manlleu Pep Mas signa una marca excepcional a la Marató de València

L'osonenc es classifica 43è en una cursa amb més de 11.000 atletes

Redacció Osona.com
18 de novembre del 2014
Actualitzat el 19 de novembre a les 11:22h

Pep Mas, al final de la cursa. Foto: Facebook de Pep Mas

Pep Mas, 4t tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Habitatge, i Esports de l'Ajuntament de Manlleu, i atleta de distàncies llargues, va signar una meritòria 43a posició a la Marató de València Trinidad Alfonso, amb un temps estratosfèric: 2 hores, 34 minuts i 54 segons. A la prova hi van participar 11.323 corredors. A més, ha quedat en 13è lloc de la categoria de veterans.

Mas es mostrava molt “content i satisfet” al final de la cursa, tal com expressava al seu Facebook. L’osonenc va córrer sota el paraigües del Club Olímpic Manlleu-Apòstols de Bacus.

La prova, que arribava a la 34a edició, va recórrer els carrers de València, que es van omplir amb milers d’aficionats. El vencedor va ser el keniata Jacob Kendagor, amb un registre de 2 hores 8 minuts i 39 segons, el quart més ràpid de la història d’aquesta marató.