El comerç del Passeig de Vic organitza una marató solidària de recapte de llet

La iniciativa vol ajudar prop de les 700 famílies que acudeixen cada 15 dies a Càritas

Redacció
11 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:17h

Cartell de la marató. Foto: Vic Comerç

El comerç de la rambla del Passeig a Vic ha organitzat “Som la llet!”, una marató solidària de recapte de llet per aquells nens que estan patint dèficits en l'alimentació. La iniciativa, que se celebrarà el proper dissabte 15 de novembre, s'emmarca dins l'Aliança Humanitària per la població infantil de la Creu Roja.

La marató es farà a la rambla del Passeig i comptarà amb tot tipus d’activitats infantils, música en directe i exhibicions de ball, entre altres entreteniments. A més, hi haurà un punt de recapte de llet on qui hi vagi a dipositar la seva aportació també podrà visitar per dins una ambulància de la Creu Roja.  

Durant la presentació d'aquest projecte, que va tenir lloc dilluns 10 de novembre, el president de Vic Comerç, Pere Tresserra, mostrava la seva satisfacció per “col·laborar en una activitat solidària empesa pels comerços” i també per les dinàmiques que s'estan creant entre les botigues per impulsar les seves zones.

D'altra banda, Tresserra va apuntar que aquesta marató integrava els objectius de Vic Comerç que, segons ell, sempre han estat que els carrers s'organitzin per fer activitats de  dinamització esporàdiques i que Vic Comerç les coordini, recolzi i subvencioni per tal que es puguin portar a terme.

El que es recapti durant el dissabte anirà al rebost solidari de Càritas i es destinarà a les prop de 700 famílies que cada 15 dies sol·liciten ajuda a aquesta organització, segons va explicar la coordinadora de la Creu Roja Osona, Fina Molet.

Per la seva banda, la tinent d'alcalde i regidora de Comerç de Vic, Anna Erra, va valorar positivament aquesta iniciativa. “Aquest treball en xarxa que s'ha creat amb Creu Roja i el comerç demostra la unió de tots i demostra quin tipus de ciutat tenim”, va assegurar Erra.
Arxivat a