WhatsApp ja informa si els missatges s'han llegit

La popular aplicació incorpora la funció del doble “check” blau

Elvira Vilardell
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 18:32h

En la primera imatge el missatge ha estat rebut, en la segona llegit. Foto: Nació Digital


El servei de missatgeria WhatsApp va incorporar ahir a la nit una nova funció: el doble check blau. Aquest nou avís indica que el missatge ha estat llegit. És a dir, un senyal significa que el teu text ha estat enviat amb èxit, dos que ha estat rebut, i quan aquests es tornen blaus -si no són de color gris-, que ha estat llegit.

Aquesta nova funció també s'ha aplicat als grups de WhatsApp, en aquest cas, però, els senyals només es tornen blaus quan tots els usuaris del grup han llegit el text. De moment el doble “check” blau també afecta els usuaris que no tenen visible la seva última connexió. O sigui que encara que els altres no puguin visualitzar quina ha estat l'última hora que l'usuari ha obert el WhatsApp, sí que poden veure si ha llegit o no el seu missatge.

A més, WhatsApp també ofereix informació detallada sobre el missatge: mantenint-lo pressionat es pot visualitzar quan ha estat rebut per l'altre i a quina hora exacte el destinatari l'ha llegit. 

No tots els usuaris d'aquest servei disposen d'aquesta nova funció. Perquè s'activi cal que la versió de WhatsApp hagi estat actualitzada. De moment tampoc apareix una configuració específica pel doble doble "check" blau. 
 

Com evitar el doble check blau?

Trucs del WhatsApp