Els Mossos enxampen cinc persones en ple robatori d'una fàbrica

Els detinguts van forçar la porta d'una empresa de Santa Eugènia de Berga

Redacció Osona.com
31 d'octubre del 2014
Actualitzat el 01 de novembre a les 18:44h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 30 d’octubre cinc persones, una de les quals menor  i les altres d’entre 24 i 52 anys, veïns de Barcelona, com a presumptes autores d’un robatori amb força.  El dia anterior, 29 d’octubre, pels volts de les onze del vespre, els mossos van rebre avís del 112 que un grup de persones estaven intentant forçar la porta d’una fàbrica de Santa Eugènia de Berga. Ràpidament, dues patrulles es van dirigir cap el lloc dels fets.

Quan els agents estaven arribant a la fàbrica van veure un vehicle que sortia de l’indret amb els llums apagats i el van aturar. A l’interior del turisme, ocupat per cinc persones, van localitzar amagat sota els seients davanters caputxes de color negre, guants de plàstic, una pota de cabra, una tenalla i un tornavís.

Els agents van comprovar que les cinc persones fugien després de forçar  la porta posterior de la fàbrica i trencar la caixa de l’alarma, tot i que no van sostreure res ja que en aquella zona no hi havia cap objecte de valor. Per tot això, els mossos van detenir les cinc persones com a presumptes autores d’un robatori amb força.

Els detinguts van passar el dia 30 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic. El detingut menor es va lliurar als seus tutors legals després de posar-ho en coneixement de la Fiscalia de Menors.