El PSC de Balenyà no assistirà als plens fins que no es tregui l'estelada de l'Ajuntament

L’equip de govern, format per JxB i CiU, va treure la senyera del pal principal de l’edifici municipal

Redacció Osona.com
31 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 14:05h
El grup municipal del PSC-PM de Balenyà no assistirà a cap més ple, ni a cap convocatòria o reunió feta des de l’Ajuntament o organismes dependents, fins que la senyera de l’edifici consistorial no retorni al seu lloc. L’11 de setembre de 2013, l’equip de govern (JxB i CiU) va substituir “sense més explicacions”, segons el PSC, la senyera del pal principal de l’edifici municipal per l’estelada. Els socialistes han demanat la restitució en diversos plens, el juliol i el setembre de 2014.

“No estem disposats a que les idees personals d’alguns membres que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Balenyà passin per damunt del que diu la llei. És per això que exigim la restitució de les banderes que legalment corresponen, tot respectant la llei i la Constitució”, diu el PSC en una nota.

El consistori de Balenyà està constituït per 11 regidors: cinc de JxB (l'alcaldessa Anna Magem, Josep Sallent, Rosa Sala, Manel Flores i Ramon Roig); cinc del PSC-PM  (Tomàs Girvent -anterior alcalde-, Jaume Criach, Lluís F. Pérez, Alícia Pujol i Susana Martínez); i un de CiU (Toni Mas).







 
Arxivat a