Els 54 punts d'Osona on s'ha pogut anar a votar el 9-N

Quaranta-nou municipis han tingut un espai disponible, Manlleu dos i Vic tres

Observadors internacionals a Vic.
Observadors internacionals a Vic. | Josep M. Montaner
Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat el 09 de novembre a les 20:57h
 

 

Els veïns dels 51 municipis d'Osona podran anar a votar, oficialment “participar”, a la seva mateixa població, el 9-N. A la comarca, hi haurà un total de 54 locals on poder exercir el vot i 157 meses. A 49 municipis hi haurà un local disponible; a Manlleu, dos; i a Vic tres.

Una situació que ha estat possible gràcies a l'oferiment de locals municipals que s'han afegit a la xarxa de locals de la Generalitat -bàsicament instituts-. Així, hi apareixen indrets com la sala de plens del Brull, la sala polivalent de Collsuspina, en centre cívic d’Olost o l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà. Tots els locals, meses i adreces ja es poden consultar en el PDF adjunt a sota d’aquesta notícia.

A més, des del passat vespre, els ciutadans majors de 16 anys poden consultar en un web el local i la mesa on podran fer efectiva la seva participació. En aquest portal, hi ha habilitat un formulari on l’usuari pot introduir l’adreça que consta al seu DNI i, de forma immediata, obté la informació del local i la mesa als quals està adscrit per poder participar en el procés. La informació es pot imprimir amb un format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.
 

Llistat amb tots els punts, meses i adreces on es podrà votar a Osona (PDF)

Llistat dels 54 punts d'Osona on es podrà anar a votar el 9-N