Fuig dels Mossos d'Esquadra i dóna positiu en alcohol i drogues

Els fets van passar dilluns a la matinada a la C-17

Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:20h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns, 27 d'octubre, un home de 31 anys de Santa Eugènia de Berga per fugir d'un control, donar positiu en alcohol i drogues, i xocar amb un vehicle policial. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar prop de les dues de la matinada a l'altura del quilòmetre 42,5 de la C-17 -terme municipal de Seva-. Els agents de seguretat estaven realitzant un control i en veure un vehicle que s'acostava li van fer indicacions perquè s'aturés, el cotxe, però, va accelerar bruscament i va fugir, obligant els agents a apartar-se per no set atropellats.

Els mossos van seguir l'automòbil i van avisar altres patrulles per tal d'enxarpar el fugitiu; una d'elles va localitzar el vehicle a l'altura de Vic. El conductor va tornar a escapolir-se i va entrar dins la ciutat, on va estar conduint en direcció contrària i saltant-se stops.

Finalment, es va poder detenir el conductor a la carretera de la Guixa, on va perdre el control del cotxe i va impactar contra un vehicle policial. L'home va donar positiu en la prova d'alcoholèmia -0,30 mg/l en aire expirat-  i també en la de substàncies estupefaents.

En el lloc dels fets, també hi va haver presència de la Guàrdia Urbana de Vic, que es va fer càrrec de la instrucció de l’accident de trànsit i de les diferents denúncies per les infraccions administratives comeses pel conductor dins de la població.

El detingut va passar el mateix dia 27 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

 
Arxivat a