Vic acull un curs sobre diversitat religiosa per a empleats públics

Es tracten els àmbits de la salut, judicials, ensenyament i funeraris, entre d’altres

Redacció Osona.com
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:32h
La Direcció General d’Afers Religiosos ha programat dues noves edicions del curs sobre diversitat religiosa a Catalunya per aquest novembre. A Tarragona els dies 3, 7,11 i 14, i a Vic, el 3, 10, 17 i 24. En acabar el 2014 s’hauran complert les expectatives de disposar de 350 empleats públics amb capacitats per atendre la gestió de la pluralitat religiosa present al país.

Els cursos s’adrecen a empleats públics perquè coneguin les característiques de les principals tradicions religioses amb implantació a Catalunya i molt especialment a les comarques on presten serveis, singularment en àmbits de la salut, judicials i penitenciaris, d’ensenyament, funeraris, etc.
 
La formació la imparteix professorat universitari expert en el fet religiós i la diversitat de tradicions i confessions amb què compta avui Catalunya, arran de les migracions dels darrers decennis i l’establiment de diversitat de col·lectius. Des de 2004, han augmentat el 74% els centres de culte no catòlics.
 
La programació de formació en matèria d’afers religiosos adreçada al personal de les administracions públiques és un mandat de la vicepresidenta del Govern, especificat en seu parlamentària, a la Comissió d’Afers Institucionals, el 28 de novembre de 2013.
 

Més informació

Arxivat a