Blanca Busquets situa la seva setena novel·la a la nit del 23-F

La periodista i escriptora presentarà "Paraules a mitges" el 25 de novembre a Vic

Redacció
02 de novembre del 2014
Actualitzat el 03 de novembre a les 9:35h
L'escriptora i periodista, Blanca Busquets, qui també col·labora amb aquest diari en la secció d'opinió, presentarà la seva setena novel·la “Paraules a mitges” el dimarts 25 de novembre. L'acte es farà a la botiga Muntanya de Llibres, al carrer Jacint Verdaguer de Vic, a les vuit del vespre i a part de la intervenció de l'autora també comptarà amb la del poeta Víctor Sunyol.

 

Portada del nou llibre de Blanca Busquets

"Paraules a mitges" explica la història de tres germans, l'Annabel, l'Albert i la Nina, a qui el seu pare els confessa que va matar un home la nit del 23 de febrer, el dia de l'intent del cop d'estat del coronel Tejero. Amb el relat de cada un d'ells el lector descobrirà que “ningú no és el que sembla, i que tots tres protagonistes, estan embolicats en una mateixa trama relacionada amb perfums, amb contraban, amb desenganys amorosos de conseqüències imprevisibles".

Blanca Busquets fa més de vint-i-set anys que treballa a Catalunya Ràdio on ha fet programes com "El Club de la bona Lletra" i "Lletres d'Or". A banda d'aquesta faceta periodística, l'autora de “Paraules a mitges” també és una escriptora consolidada al nostre país i té publicades ja set novel·les, com "Tren a Puigcerdà" (2007), "Vés a saber on és el cel" (2009), "La nevada del cucut" (Premi Llibreter 2011) i "La casa del silenci" (2013), entre altres.
Arxivat a