Dues escoles de Torelló fomenten el consum de fruita dolça

La iniciativa sorgeix d’Unió de Pagesos de Catalunya

Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:31h

Cartell de la campanya 'Disfruita-la'


Unió de Pagesos de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Torelló Jove, el proper dimecres 29 d’octubre, portaran a terme la campanya "Disfruita-la", en dues escoles de Torelló, Rocaprevera i Sagrats Cors.

La iniciativa consisteix en tastos guiats de fruita dolça per a infants i té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, utilitzant una metodologia molt pràctica per recuperar l’hàbit de menjar-la en l’entorn familiar. Les sessions de tast inclouen un espectacle d’un grup d’animació per tal d’explicar les propietats de la fruita i els beneficis que aporta per a la dieta.

Al final, es repartiran unes carmanyoles en forma de poma amb fruita tallada, per tal que siguin reutilitzades posteriorment per portar fruita a l’escola per esmorzar. També es distribuirà un díptic adreçat a les famílies amb els consells de com utilitzar les carmanyoles i com fomentar el consum de fruita entre els infants.

A l’escola Sagrats Cors l’acció és farà a les 10 del matí i hi participaran els alumnes de P5, 1r i 2n. A l’escola Rocaprevera l’actuació és farà a dos quarts de 4 de la tarda i anirà adreçada als alumnes de P3, P4 i P5. En total, per tant, al voltant de 140 infants podran assistir a l’espectacle i gaudir de la fruita dolça.
Arxivat a