Les botigues de Vic s'intercanvien els aparadors

La iniciativa forma part de la campanya "Estem Creuats" de Vic Comerç

Elvira Vilardell
26 d'octubre del 2014

Imatge de la campanya. Foto: Vic Comerç


L'associaició Vic Comerç presenta la campanya “Estem Creuats”, una iniciativa que començarà el 27 d'octubre i on alguns dels comerços de la ciutat s'intercanviaran l'aparador durant 10 dies. L’objectiu d'aquest projecte és, per una banda, crear sorpresa als vianants i, per l’altra, donar presència a les botigues en altres carrers de la ciutat on potser són menys conegudes.

Aquesta primera edició comptarà amb la participació de 22 comerços que conformaran un total d’11 combinacions possibles. Durant aquesta campanya, algunes de les botigues també aprofitaran l'ocasió per fer promocions creuades entre elles.

Un jurat valorarà les combinacions més creatives tenint en compte criteris com: el contrast del producte exposat respecte el tipus de comerç o el nivell demostrat en la posada en escena en un espai que no és el seu.

Els establiments participants són: Aràlia, Bolsos Masallera, Ca La Teresona, Can Vilada, Cooperativa Plana de Vic, Cotó, El Gallaret, Els Àngels, Idees, Joguines Gargamel, La Corista, Llibreria Anglada, Òptica Estrada, Òptica Focus, Bicicletes Vila Ors I, Bicicletes Vila Ors II, Òptica Suprem, Perfumeria Júlia, Raquel Sala, T52 , Trasserra, Turkana i Viatges Alemany.
Arxivat a