Dos detinguts a Torelló per conducció temerària

Un dels joves va fugir de la Policia Local, saltant-se diversos semàfors en vermell

Redacció Osona.com
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:26h
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Torelló van detenir el passat 20 d’octubre dos joves de 18 anys, veïns de Sant Vicenç de Torelló, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el trànsit i un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat. A més, a un d’ells també se l’acusa per conduir sense haver obtingut el carnet.

Pels volts de les quatre de la tarda del passat dissabte 18 d’octubre, un agent de la Policia Local de Torelló que estava patrullant pel municipi va veure circulant un ciclomotor en mal estat que no presentava les condicions tècniques adequades. L’agent va acostar-se al conductor i li va fer indicacions per tal que s’aturés, però aquest va fer cas omís a les seves ordres i va fugir ràpidament. El policia va iniciar un seguiment del conductor però no el va poder aturar ja que circulava a gran velocitat pels carrers de Torelló, saltant-se stops i semàfors en vermell, posant en perill altres conductors i vianants que es trobaven per la zona.

Arran aquest incident es va obrir una investigació per tal d’identificar i localitzar al conductor.

Dos dies després, una patrulla de mossos que patrullava per la localitat de Sant Vicenç de Torelló va localitzar el ciclomotor, conduït per un altre jove. Els agents van intentar aturar-lo però el jove va fugir ràpidament posant en greu perill la resta dels vehicles que en aquell moment circulaven per la zona.

Finalment, el mateix 20 d’octubre, agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra van identificar i detenir als dos conductors com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat del trànsit i per resistència i desobediència agents de l’autoritat. A més, un dels detinguts no havia obtingut mai el permís de conduir.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic el passat dia 20 d’octubre.
Arxivat a