Crida urgent per a donants de medul·la òssia per a un nen de Taradell

L'infant, de set anys, pateix una greu malaltia i necessita un transplantament | La família demana que es facin donacions aquest dissabte a Vic, en el marc del gran acapte de sang

Redacció Osona.com
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:26h
Un nen de Taradell de set anys pateix una greu malaltia i necessita urgentment una transplantament de medul·la òssia. El seu entorn mes immediat, pares i germans, han resultat ser incompatibles, segons ha explicat en aquest diari un membre de la família.

Per això, la família ha fet una crida urgent a tothom que estigui disposat a fer-se donant de medul·la. Les donacions es poden fer aquest dissabte, 25 d’octubre, en el marc de la marató de donació de sang, que es farà al Casino de Vic (carrer Verdaguer, 5) de les 10 del matí a les 9 del vespre. A l’indret hi haurà professionals que atendran totes les persones interessades.

Els requisits principals per poder donar medul·la òssia són: estar bé de salut, tenir entre 18 i 55 anys, i, molt important, estar disposat a formar part del fitxer dels donants de medul·la, per ser donant per a qualsevol persona que ho necessiti.

“Potser no serem compatibles i no podrem ser donants per aquest nen, però podrem ser útils a qualsevol altre persona que també ho necessiti”, expliquen des de la família. “El que cal és que hi vagi molta gent i així augmentin les probabilitats”, afegeixen.
 

Més informació sobre la donació de medul·la òssia



 
Arxivat a