Mia Carol guanya els 100 km en pista a Terrassa

L’atleta del CA Vic signa un temps de 7 hores 30 minuts i 33 segons

Redacció Osona.com
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:16h

Mia Carol, creuant la meta. Foto: Pep Mola

L’atleta del CA Vic i actual campió estatal de la distància de 100 quilòmetres, Mia Carol, va guanyar el passat diumenge, 19 d’octubre, la prova de 100 quilòmetres en pista a Terrassa. L’osonenc va marcar un crono de 7 hores 30 minuts i 33 segons.

La prova es va disputar a la pista d’atletisme municipal de Can Jofresa i va reunir un centenar d’atletes, en una jornada molt calorosa. Era la darrera cita puntuable del desè Circuit de Curses Activa't de Terrassa, organitzat conjuntament per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.

Carol es va imposar de forma clara al seu perseguidor, Jesús Gómez López, segon classificat, que va creuar la meta a 36 minuts. Precisament, Gómez va ser el guanyador de la darrera edició marcant un temps de 7 hores 55 minuts i 51 segons. El tercer classificat va estar Paris Canals Rovira, que va cobrir aquesta distància amb un temps de 8 hores 24 minuts i 57 segons.