Sant Julià de Vilatorta i Sant Vicenç de Torelló ja tenen bicicleta elèctrica

La Diputació de Barcelona ha lliurat aquests vehicles a 100 municipis

Redacció
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:43h
La diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius, va lliurar divendres, 17 d'octubre, bicicletes elèctriques a 18 ajuntaments de la demarcació de Barcelona, entre els quals hi havia el de Sant Julià de Vilatorta i el de Sant Vicenç de Torelló.

Aquesta iniciativa forma part del programa engegat l'any 2008 per la Diputació de Barcelona, que al principi volia impulsar l'ús de la bicicleta per part de la policia local, però que amb el temps s'ha estès a altres serveis municipals.

 

Imatge de l'acte de lliurament. Foto: Diputació de Barcelona

La resta de municipis que van rebre aquests vehicles van ser: Begues, Collbató, el Papiol, Figaró-Montmany, Gironella, Martorelles, Navàs, Puig-reig, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sesgueioles, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Coloma de Cervelló, Ullastrell, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Amb aquest darrer lliurament es va completar l'entrega de 242 bicicletes a un total de 100 municipis de Barcelona. Aquest acte s'inscriu en la política de fomentar l'estalvi energètic i la reducció d'emissions de CO2.