CCOO no veu amb bons ulls la construcció d'un hipòdrom

La Cambra de Comerç continua els contactes i les visites per intentar trobar un terreny per a l’equipament

Pere Pratdesaba
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:07h
CCOO d’Osona, tot i que reconeix que no disposa de la informació suficient, no està d’acord amb la possibilitat de construir un hipòdrom a la comarca d’Osona, un projecte que va anunciar fa uns dies el president de la delegació de la Cambra de Comerç a Osona Josep Pujadas.

El sindicat critica que per al projecte es reclami una inversió netament pública, amb un cost molt elevat que no tindria “cap garantia de retorn a la societat”. Tampoc veu amb bons ulls que en cap moment es faci referència als llocs de treball i les condicions laborals, un tema prioritari per a CCOO.

Des d’altres estaments també s’han escoltat algunes veus contràries a l’equipament. És el cas d’Arnau Martí, alcaldable d’ICV-EUiA a les eleccions municipals de Vic, que va escriure un article molt crític al seu bloc amb el títol de “Hipòdrom? Menys pijades i anem per feina...

Per altra banda, segons ha pogut saber Osona.com, des de la Cambra de Comerç continuen els contactes i les visites a diversos ajuntaments de la comarca per tal d’intentar trobar un terreny per a l’hipotètic hipòdrom. Aquesta tasca és complicada, ja que l’equipament necessita una àrea molt gran, d’entre 20 i 24 hectàrees, un terreny que no és fàcil de trobar a la comarca.

El projecte de l'hipòdrom no és un tema nou, ans al contrari, ja fa temps que s'està gestant, tal com ja va publicar aquest diari el 2009.