Tots els municipis d'Osona tindran punts de votació pel 9-N

Les poblacions que no disposen d'institut de secundària han cedit locals municipals al Govern

Redacció Osona.com
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:05h
Tots els municipis de la Catalunya Central podran tenir punts de votació pel 9-N, segons ha confirmat la delegació del Govern al territori. Les comarques del Bages, Berguedà, Osona, Solsonès i Anoia tenen un total de 127 municipis que no disposen d'institut públic, i tots els consistoris d'aquestes localitats han decidit cedir un local municipal al Govern perquè els ciutadans puguin votar. En total, a les comarques centrals hi ha 165 municipis (51 a Osona), 38 dels quals disposen d'un institut públic per celebrar les votacions del proper 9-N.

La delegació del Govern a la Catalunya Central ha dut a terme un procés de reunions amb alcaldes per assegurar el màxim de punts de votació.

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, presentarà aquest matí (11:30 h) els detalls del dispositiu del procés de participació del 9 de novembre. La vicepresidenta proporcionarà informació sobre la infraestructura de l’operatiu: punts de votació, meses, urnes, nombre de persones voluntàries, etc.