La militància ratifica Benjamí Nieto com a candidat de CiU a les eleccions de Manlleu

El cap de llista per als comicis municipals de 2015 té 35 anys i és enginyer

Redacció Osona.com
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:53h
La militància local de Manlleu de CDC i UDC va ratificar aquest dilluns, 20 d’octubre, Benjamí Nieto com a candidat a l’alcaldia de Manlleu a les properes eleccions de l’any 2015. Van votar un total de 17 militants, dels quals 16 van donar el seu suport al nou alcaldable. Un vot va ser en blanc.

D’aquesta manera, Nieto és ja oficialment el candidat de CiU a Manlleu. La proposta de les seccions locals de CDC i UDC va rebre fa uns dies el vist-i-plau de les dues direccions nacionals, tal com ja es va fer ressò aquest diari.

Benjamí Nieto és veí de Manlleu i enginyer superior d’organització industrial. Té 35 anys, està casat, té dues filles i treballa actualment a l’empresa Telvent de la multinacional Schneider Elèctric, com a cap de servei en la direcció i gestió del departament d’Instal·lacions i Sistemes de control de túnels de gran longitud, amb 11 anys d’experiència en aquesta funció. També és el president de l’Associació de pares i mares del Carme-Vedruna de Manlleu i membre del comitè executiu comarcal de CDC Osona, a l’àrea econòmica i social.

Nieto té la intenció formar un equip "amb capacitat i competent en tots els
àmbits, per satisfer les necessitats actuals del municipi”, segons una nota emesa per la federació fa uns dies. “En Benjamí podrà liderar un important canvi generacional a CIU Manlleu, amb gent nova, cares noves, idees noves, recolzades amb gent experimentada i compromesa per conformar un equip potent per donar sortida a les inquietuds dels ciutadans de Manlleu”, afegia el comunicat.

CiU, sota el liderat de Josep Suriñach, va ser la segona força més votada a les passades eleccions a Manlleu, amb cinc regidors i per darrera d’ERC, amb nou. En aquesta legislatura, la formació ha estat a l’oposició.
Arxivat a