Arnau Grifoll i Victòria León, els més ràpids a la Cursa de Sant Galderic

Arnau Grífol, guanyador a Tavèrnoles
Arnau Grífol, guanyador a Tavèrnoles | Josep Maria Montaner
Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 19:41h
Cursa de Sant Galderic de Tavèrnoles Foto: Josep Maria Montaner

 

Arnau Grifoll i Victòria León van ser els més ràpids a la Cursa de Sant Galderic de Tavèrnoles, una activitat inclosa en la fira homònima que aquesta localitat va dedicar diumenge al patró de la pagesia catalana. A la prova hi van participar una vuitantena de participants que en la setena edició van estrenar un recorregut de 10 quilòmetres i 555 metres de desnivell.

En el primer tram de la cursa el domini va correspondre a Joan Vilardell. Per darrera, Arnau Grifoll va anar guanyant posicions fins a situar-se segon. A l'equador de la prova va superar el líder i es va escapar en solitari fins a una meta on va entrar amb un temps de 40 minuts i 31 segons. Vilardell va conservar la segona posició (41:27) per davant d'Eduard Pascal (41:40) i un Nil Gurt que va fregar el podi (41:59).

En categoria femenina la veterana Victòria León va vèncer amb autoritat amb un temps de 53 minuts i 55 segons. Adriana Fernández (55:59) i Helena Mercader (57:02) van completar el podi en una jornada marcada per un temps absolutament primaveral.
 

Classificacions Cursa de Sant Galderic de Tavèrnoles 2014 (pdf)


Cursa de Sant Galderic de Tavèrnoles. Foto: Josep Maria Montaner