Vic amplia els usuaris potencials de les targetes socials de transport urbà

A més dels majors de 65 anys, també les podran sol·licitar aquelles persones amb mobilitat reduïda i que es trobin a l'atur

Redacció Osona.com
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:43h
La nova targeta social de transport urbà es podrà sol·licitar a partir de demà, 21 d'octubre, a les dues oficines d'atenció ciutadana, la de la plaça Major i la del Remei. L'Ajuntament de Vic ha aprovat un nou sistema d'atorgament d'aquesta targeta, que permet als usuaris gaudir de descomptes en les tarifes de transport.

Un dels canvis principals que s'ha introduït és l'ampliació dels col·lectius que la poden obtenir. Ara no només hi tenen accés els majors de 65 anys, sinó també les persones amb mobilitat reduïda i aquelles que es troben a l'atur. A més, també es tindrà en compte el nivell de renda a l'hora d'atorgar unes condicions o unes altres.

Els horaris de les oficines d'atenció a la ciutadania són: de dilluns a divendres de 9:00 hores a 14:00 hores i els dilluns i els dimecres de 16:00 hores a 18:00 hores. Les antigues targetes deixaran de funcionar el 31 de desembre del 2014.
 

Més informació

Arxivat a