Tres detinguts a Malla després d'haver comès un robatori a un comerç de Ripoll

Els Mossos els van enxampar pocs minuts després en una sortida de la C-17

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:08h

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns 13 d'octubre tres individus després de robar en un supermercat de Ripoll. Els fets van succeir poc després de les dues del migdia i, pocs minuts després, els tres presumptes lladres eren enxampats en una sortida de la C-17 a Malla.

Els Mossos van ser alertats del robatori en un supermercat de Ripoll i que els lladres havien fugit en turisme en direcció Vic. Ràpidament es va muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle. Els agents el van aturar a la sortida de Collsuspina de la C-17, al terme de Malla.

A banda dels tres ocupants, al cotxe s’hi van localitzar diversos productes d’alimentació com rajoles de xocolata, pastissets de xocolata, maquinetes d’afaitar, fulles d’afaitar i setze ampolles de licor.
Els individus, segons la versió policial, no van poder justificar la procedència dels diferents productes i els Mossos van poder confirmar que tots els articles acabaven de ser sostrets al supermercat de Ripoll. Per aquest motiu els tres homes, veïns de l'Hospitalet de Llobretat d'entre 26 i 40 anys, van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.

Els detinguts, acusats d'un delicte de furt, van passar dos dies després a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.