La gigaenquesta a Osona es tanca a 23 municipis

Dissabte a la tarda se celebrarà la gigafesta a la plaça Major de Vic

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:32h
Diferents habitants de 23 municipis d’Osona respondran aquest cap de setmana la gigaenquesta, la campanya porta a porta de l'ANC i Òmnium Cultural per saber la visió que tenen els catalans sobre una Catalunya independent. La gigaenquesta serà possible gràcies a la participació de centenars de voluntaris.
 
En concret, la gigaenquesta es farà a Alpens, El Brull, Espinelves, Lluçà, Les Masies de Voltregà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d'Albars, Sant Martí de Centelles, Sant Sadurní d'Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Seva, Sobremunt, Tavèrnoles, Vic i Viladrau.

A Vic, la gigaenquesta es respondrà dissabte, 18 d'octubre, al matí amb l'ajuda de 500 voluntaris que recorreran la ciutat. A la tarda, la festa continuarà a la plaça Major amb la gigafesta, on actuaran el grup de versions Boys Damm. A més, s'enlairarà una estelada gegant formada per 6.000 globus.

Serà l'últim cap de setmana que Osona respondrà la gigaenquesta, després que la setmana passada i l'anterior ja es contestés a la resta de municipis de la comarca.
Arxivat a